sosch

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website van Sosch en alle overeenkomsten die je met Sosch sluit.

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Handelsnaam, merknaam en intellectueel eigendom
Het zonder uitzonderlijke en schriftelijk vooraf gegeven toestemming gebruiken van de Sosch merknaam, handelsnaam en logo is ten strengste verboden. De intellectuele rechten ten aanzien van de door Sosch ontworpen producten berusten exclusief bij Sosch. Sosch zal haar rechten met betrekking tot haar merknaam, handelsnaam, logo en intellectuele eigendomsrechten immer ten volste beschermen.

Hoe plaats ik een bestelling?
Als je een item hebt gezien dat je graag wil hebben, klik je op ‘winkelmand’. Als het goed is, opent nu je mailprogramma met sophie@sosch.nl als geadresseerde. Hierin geef je aan welk item je graag hebben wil en in welke maat. Ik laat je dan direct weten of het item nog beschikbaar is en stuur je de factuur toe. Hierop staan mijn bankgegevens. Zodra ik jouw betaling binnen heb (ik houd een item maximaal twee dagen voor je vast), ontvang je van mij nog een laatste bevestiging. Je hebt het artikel daarna binnen vijf werkdagen in huis.

Er is sprake van een geldige overeenkomst zodra Sosch jouw mail heeft ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor eigen gegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren en leveren van de bestelling. Sosch is altijd gerechtigd om gemotiveerd een bestelling te weigeren. In dit geval zal Sosch het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen terugbetalen.

Betaling
Iedere bestelling wordt verzonden nadat Sosch de betaling heeft ontvangen. De prijzen, zoals vermeld op de website, zijn in euro’s en inclusief btw en verzendkosten (binnen Nederland). Alle eventuele invoerrechten en belastingheffingen zijn voor uw eigen rekening. Prijzen zijn altijd aan verandering onderhevig, maar veranderingen zullen geen invloed hebben op het te betalen/reeds betaalde bedrag van een bestelling die door Sosch is bevestigd per e-mail. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties, omschrijvingen etc. met de grootst mogelijke zorg op de website is geplaatst, kan Sosch de nauwkeurigheid hiervan niet garanderen. Hierdoor is Sosch niet verplicht een bestelling te verzenden die geplaatst is op basis van onjuiste of onvolledige informatie.

Levering
Sosch zal zich volledig inspannen om alle bestelde artikelen binnen vijf werkdagen in Nederland af te leveren. Hiervoor is Sosch echter afhankelijk van de door haar gebruikte bezorg- en koeriersdiensten. Sosch kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het overschreden van een dergelijke periode en is nooit verplicht enige vorm van (gevolg)schade te vergoeden. Het risico van de artikelen gaat bij levering over op de geadresseerde. Bij levering bent u verplicht de inhoud van het pakket binnen 14 dagen na levering op eventuele tekortkomingen of onvolkomenheden te controleren. In geval van geconstateerde gebreken of onvolkomenheden dient u binnen 14 dagen Sosch hiervan op de hoogte te stellen.