sosch

ABOUT SOSCH

Het straatbeeld wordt met de dag eenzijdiger. Alleen grote ketens sieren de belangrijkste winkelstraten. Ladies, even serieus – what happened? Waar zijn de kleine, sfeervolle boetieks gebleven?

Een steeds grotere groep wil zich onderscheiden van de massa: ze zijn op zoek naar unieke, exclusieve en meer persoonsgebonden producten. Groot gelijk! Daarnaast wordt Nederland steeds bewuster als het gaat om het leed dat aan de kledingindustrie kleeft. Men wil geen kleding dragen die door kinderen of onderbetaalde werknemers wordt gemaakt. I cannot agree more with this.

Rokjes zijn stijlvol en charmant in iedere situatie: van kantoor tot club. Ze zijn op eindeloos veel manieren te stijlen. Kortom, altijd een succes.

Sosch
Een exclusief, eerlijk modelabel met kwalitatief goed afgewerkte kleding – inspelend op de allerlaatste trends. En, niet onbelangrijk: betaalbaar!

Het gehele proces vanaf het ontwerp tot de inkoop van bijzondere stoffen, het daadwerkelijk in elkaar zetten en de uiteindelijke verkoop van mijn items doe ik allemaal zelf. Tijdens mijn zorgvuldige zoektocht naar kwalitatief goede stoffen houd ik de laatste kleurtrends in mijn achterhoofd. Zo is mijn collectie altijd on-trend. Daarnaast vind ik exclusiviteit erg belangrijk. Om deze reden is er van een bepaalde stof slechts één rokje beschikbaar in de confectiematen S, M en L.

Om Sosch nóg exclusiever te maken, bied ik naast confectiematen ook een tailor-made service aan. Mijn ontwerp kan voor ieder lichaamstype op maat worden gemaakt. Het enige wat liefhebbers hiervoor hoeven te doen, is hun maten doorgeven en een mooie stof uitkiezen. Exclusiever en persoonlijker kan niet!

ABOUT THE FOUNDER

Al op vroege leeftijd droomde ik over het opzetten van een eigen modelabel. Dit jaar besloot ik dat het tijd werd om deze droom om te zetten in realiteit.

All glory comes from daring to begin.

Vanaf het moment dat mijn ouders mij een naaimachine cadeau deden, ben ik continu bezig met het bedenken van nieuwe creaties. Mijn liefde voor ontwerpen, kleding en mode groeide met de dag.

Hard werken en ondernemen zit in mijn bloed. Een stevige economische basis zocht ik in de opleiding Communicatie. Echter…ik wilde meer en dat resulteerde in een part time baan bij een communicatiebureau – yup, naast m’n voltijd studie. Hier hoopte ik enige praktijkervaring op te doen om mezelf klaar te stomen voor het werkveld. Ondertussen kreeg ik in de avonduren de diverse naai- en moulagetechnieken steeds beter onder de knie.

Mijn drie passies – creativiteit, mode en ondernemen – spelen al altijd een grote rol in mijn leven. Pretty cool dat dit nu de basis vormt van mijn eigen onderneming!